تعداد بازدید : 139
تاریخ ثبت : چهار شنبه 27 بهمن 1395
خلاصه كوتاهي از زندگي نامه شهيد حسین مختص آبادی بیدگلی
حسين در بیست و ششم فروردین 1345 در خانوادهای مذهبی و روحانی متولد شد و پس از گذراندن تحصیل در دبستان ميرعماد و مدرسه راهنمايى نيكبخت دوران نوجوانی را سپری کرد تا این که با شروع انقلاب اسلامی، پیشاپیش مردم در تظاهرات و راهپيمايى ها شركت فعالی داشت و با آغاز جنگ تحميلى عراق علیه ایران در آموزش بسيج شركت كرد و تقاضاى اعزام به جبهه داشت ولى به دلیل سن کم با اعزام او موافقت نمى شد. تا این که در اوّل مهر سال 1360 توانست از طريق بسيج به جبهه هاى غرب اعزام و در منطقه مريوان و دزلى و نوسود به دفاع از سرزمین های میهن اسلامی پرداختند.
حسين پس از مدتی به همراه جمعى از دوستان، عازم جبهه هاى جنوب شد و در عمليّات فتح المبين شركت كردند و بعد از آن در عمليّات های بيتالمقدّس، رمضان، والفجر 1، محرم و ... به نبرد با دشمن بعثی پرداختند تا در روز جمعه 1362/07/29 با شرکت در عمليّات والفجر 4 در حالى كه نبردى سنگين بين رزمندگان اسلام و نيروهاى بعثى درگرفته بود؛ ناگهان روی مين رفته و به شهادت می رسد.
سبک زندگی شهيد حسین مختص آبادی بیدگلی
* اعتقادات بالای مذهبی و دینی: حسین در همان كودكى از اعتقاد بالايى برخوردار بود و چون معلّم مدرسه اش خانم بود و حجاب اسلامى را رعايت نمى كرد، از مدرسه میرعماد تقاضاى انتقال كرد و به مدرسه صباحى بیدگل رفت.
* عشق خدمت و جان نثاری: او ضمن فراگیری فنون نظامی، بارها از بسیج تقاضاى اعزام به جبهه داشت ولى به علت صغر سن با اعزام او موافقت نمى کردند ولی مخالفت ها او را از خدمت به بسیج دلسرد نکرد و شبانه روز در پایگاه های بسیج فعالیت و به آموزش بسیجیان می پرداخت. تلاش و فعالیت زیاد او باعث شد تا با اعزام او به جبهه موافقت شود. حسین بارها و بارها در عملیات های مختلف مجروح و در بیمارستان بستری شد اما زخم ها و جراحت ها او را از خدمت ایثار نکاست و مجدداً به جبهه های نبرد حق علیه باطل می رفت.
* عاشق سید و سالار شهیدان حضرت اباعبداللهالحسین(ع): عشق و علاقه به سالار شهيدان حضرت حسين بن علی(ع) و ياران باوفايش باعث شده بود تا با فراگیری اشعار و فنون مداحی، در میان رزمندگان و دوستان یه روضه خوانی و مداحی بپردازد؛ آن چنان که رزمندگان را شیفته مداحی خود کرده بود و چنان در هنگام مدیحه سرایی امام حسين(ع) زار زار مى گريست که باورکردنی نبود. او اين هنر را از عشق و علاقه اش به حسين بن علی(ع) می دانست.
* شیر جبهه و زاهد شب: حسين در عمليّات ها، راهگشاى ديگر بچه ها بود و در درگيرى با دشمن استقامت خوبى از خود نشان می داد که زبانزد رزمندگان بود. او با تيربارش به دشمن حمله مى كرد. او شير جبهه بود و زاهد شب؛ چرا كه نماز شبش در اين مدّت ترك نمى شد.
* سفارشات: امّت همیشه در صحنه و مقاوم ایران! اگر با کمبودی رو به رو شدید؛ مبادا ناشکری کنید چون امروز اسلام با شرق و غرب عالم در ستیز است و اجازه ندهید و نگذارید که منافقین با ترفندهای متعدّد شما را گول بزنند. در نمازهای جمعه و جماعات شرکت و صفوف خود را فشرده سازید.
نویسنده : حسین دهقانیان
منبع : کتاب گوهرهای ماندگار
نام
ایمیل شما
پیام شما
تصویر امنیتی